Izvor: Kurir.rs
30.07.2023 u 09:32
0

NATAŠI ZBOG INFEKCIJE SINUSA UKLONILI POLA LOBANJE: Lečili je antibioticima, pa je dobila ČUDNE SIMPTOME, ovako su otkrili bolest

Nataša Ginter Santana (26), instruktorka borilačkih veština iz Kalifornije, imala je pet infekcija sinusa tokom 2021. godine i svaku je, po preporuci lekara, lečila antibioticima.

Ali, kako piše Daily Mail, kad se po peti put razbolela, simptomi su bili čudni.

Znala je da je lek prestao da deluje, jer je povraćala, imala jake migrene i promene raspoloženja – bila je ljuta i povlačila je iracionalne poteze.

Lekari su je poslali na skener glave i bili veoma zabrinuti zbog onoga što su videli. Otkrili su da Nataša ima mutiranu verziju gena koji ometa proizvodnju proteina koji podstiče imuni odgovor na strana tela, zbog čega ni antibiotici više nisu delovali.

Utvrđeno je da se sinusna infekcija “preselila” na mozak koji je od sinusa odvojen grupom malih kostiju, uzrokujući apsces koji su lekari mogli da leče samo uklanjanjem dela Natašine lobanje. Sada se, uz pomoć supruga, ova mlada žena vratila svom poslu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter