Izvor: BSC happy/magazin.novosti
06.12.2023 u 21:47
0

PUK’O NOKAT? NIKAKAV PROBLEM: Ne morate da ga sečete, već…

Ništa gore nego kad vam pukne nokat. Osim što može biti bolno, mnogo ružno izgleda. Evo malog trika kako da ga sredite...

Šta je potrebno?

Makaze

Super lepak

Kesica čaja

Bafer turpija (turpija za poliranje)

Pinceta

KAKO IZGLEDA SAVRŠENA ZADNJICA: Naučnici objasnili, jedna stvar presudna

Trik

Vrećicu čaja isecite onoliko koliko vam je potrebno da bi sanirali polomljeni deo nokta. Malu kap superlepka sipajte na oštećeni deo nokta. Isečeni deo kesice čaja potom stavite na deo na koji ste stavili lepak. U tome vam može pomoći i pinceta. Delovaće neuredno, ali ne brinite, ovo su samo „grubi“ radovi. Ukoliko želite, deo kesice čaja može biti i veći od vašeg zacepljenog nokta, tako da ga obavijete i ispod nokta.

Ponovo će vam trebati superlepak koji ćete sad staviti preko kesice čaja i razvući malo više po površini. Tehnički gledano, nokat je popravljen iako deluje da je „staklast“. Kada se lepak osuši, bafer turpijom ispolirajte nokat kako biste ga ujednačili. Budite nežni u ovim potezima jer možete lako da pocepate kesicu čaja, pa ćete ceo proces morati ispočetka.

Sada na red dolazi providni lak koji treba da namažete samo na oštećeni nokat. Ostavite da se osuši, pa ga ponovo nanesite. Važno je da bude u dva sloja kako bi duže trajao dok sasvim ne izraste i dok ga ne isečete. Posle ovoga namažite lak boje po želji. Ponašajte se prema popravljenom noktu kao što se ponašate prema ostalima.

I problem je rešen!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter