Izvor: Najzena
22.09.2023 u 17:11
0

TRIK ZLATA VREDAN: Parfem traje duže kad se stavi na ova mesta

Upotrebite svoj omiljeni parfem na pravi način.

Nekima polazi za rukom da odaberu onaj koji je prijatan za njuh, dok neki i nisu te sreće. Pored lepog mirisa, jako je važno i na koje mesto na telu ga stavljate. I nije svejedno kad to rade muškarci, a kada rade žene.

Uglavnom su to vrat i ručni zglobovi, ali evo saveta gde da stavite parfem, a da bez obzira na njegovu jačinu, njegov miris osećate ceo dan.

SVI ĆE BITI UVERENI DA STE STAVILI HIJALURON: Pet trikova za pune i zavodljive usne

Za muškarce je najbolje da naprskaju parfem na vrat i na ramena jer će se tu najviše miris osećati, piše „Reddit“. Isto toliko snažno će se osećati, ako stavite parfem na grudi i na ručne zglobove, a najmanje će se osetiti ako stavite na unutrašnjost lakta i podlaktice.

Kada je reč o damama, parfem treba da naprskate iza ušiju, na vrat, ali i na grudi – miris će se tu najduže zadržati.

Nije na odmet da stavite parfem na ramena, ručne zglobove i iza kolena. Najmanje će se miris osećati ako ga stavite na unutrašnjost lakta, za razliku od muškaraca.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter