Izvor: Najzena
22.09.2023 u 19:30
0

SARA DŽESIKA PARKER SE KUNE U OVAJ TRIK: Evo u čemu je tajna blistave kože

Sara Džesika Parker ima savršen trik za blistavu kožu.

Zvezda serije „Seks i grad“, glumica Sara Džesika Parker, danas ima 58 godina u prilog čemu ne govori i njen besprekorni izgled na pragu sedme decenije.

Plava duga kosa joj je oduvek zaštitni znak, ali u poslednje vreme izgleda još plavlja. Trik je u tome da ima skroz svetle pramenove koji joj uokviruju lice, zbog čega joj koža i kosa izgledaju osunčano i blistavo.

Glumica godinama sarađuje s frizerkom Đinom Gilbert iz Njujorka, koja već dve decenije čini da njena kosa izgleda kao da je prirodno posvetlila od sunca.

ŽENE KOJE PIJU VINO SPORIJE STARE: Nauka nas je baš obradovala ovim otkrićem

Znajte da ekstra svetli pramenovi oko lica Sare Džesike Parker nisu slučajno tu. Frizerka ih dodaje s razlogom i u tome je trik poznatih: savršen su način za posvetljivanje i podizanje kože, te privlačenje pažnje na ključne crte lica.

Zato, ukoliko i vi želite sjaj u licu i na koži, bez obzira na godine, prikriveno nanošenje svetlije boje na kosu je pun pogodak i nema razloga da ga ne isprobate.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter