Izvor: ALO.rs
31.08.2021 u 21:52
0

Budite sami svoj majtor: EVO KAKO DA OTPUŠITE ODVOD!

Jedan od načina je da zagrejete vodu do ključanja, a zatim je polako izlijte u odvod. Ponovite dva-tri puta sa razmakom od nekoliko sekundi. Ova metoda često pomaže, posebno ako je odvod začepljen zbog masnih naslaga.

VAŽNO:

DODIK: Redovno razgovaram sa Vučićem, on je promišljen čovek i zna naš stav

USTOLIČENJE MITROPOLITA JOANIKIJA POD ZNAKOM PITANJA: Sve više raste pritisak da se odustane!

VUČIĆ DOBIO POKLON OD ČAVUŠOGLUA: Turski ministar poklonio predsedniku dres SRPSKOG REPREZENTATIVCA

EKSKLUZIVNO ŠEŠELJ U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Nije Srbija Amerika da primi toliko izbeglica!

Pokušajte i pomoću usisivača. Namestite ga na opciju za mokro usisavanje, pa napravite svojevrsni prsten koji će sprečiti da se pritisak izgubi kroz procepe (može od komada gume). Stavite prsten na odvod, na njega pritisnite cev usisavača i uključite ga na najjaču brzinu. Da li će ovaj trik uspeti, zavisi od toga koliko je odvod zapušen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter