Izvor: happyBSC
02.10.2020 u 15:45
0

PORODIČNI DOM OD ASTON MARTINA Ovo je kuća od 7,7 miliona dolara (GALERIJA)

Dani kad su se proizvođači automobila bavili samo vozilima su prošli, posebno kada je reč o luksuznim brendovima. Aston Martin je pravi primer toga.

Kompanija Aston Martin je prošlog meseca postavila trkaći simulator vredan 74.000 dolara, a novi „proizvod“ je mnogo skuplji. Radi se o kući koja je vredna 7,7 miliona dolara.

Kuća je rezultat zajedničkog rada kompanije S3 Arhitecture i Aston Martin Designa, a radi se o luksuznom privatnom objektu za stanovanje udaljenom dva sata od Menhetna.

Tim koji stoji iza projekta tvrdi da kuća postavlja „nove standarde za povlačenje u ruralne predele, da predstavlja spoj gradnje, zdravlja i velnesa, multifunkcionalnih objekata i održivosti sa istinski luksuznim prostorom, privatnosti i samostalnog života“.

Kuća ima tamnu fasadu od kedrovine i zastakljena je od poda do plafona kako bi se stvorio osećaj prostranosti i otvorenosti. Imanje se prostire na površini od 783 kvadratna metra, a u sklopu je i prateći objekt uz bazen te kućica na drvetu. Takođe, izgrađena su i tri objekta za goste.

Garaža ima dovoljno mesta za tri automobila, a u sklopu objekta je i vinski podrum. U unutrašnjosti kuće su brojne drvene, kožne i metalne površine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter