Izvor: Glossy.rs/Jutarnji.hr
16.09.2023 u 21:26
0

SVI STE ČULI ZA NJEGA: Napitak zahvaljujući kojem Neda Ukraden u 74. godini izgleda MAGIČNO

Pevačica Neda Ukraden vodi računa o svom izgledu, a to se uvek vidi, kako na njenom telu, tako i u njenom duhu.

Jednom prilikom, Neda je rekla da voli mediteransku hranu, kao i da je kraljica njenog stola raštan.

Isto tako, napomenula je da ne konzumira alkohol (eventualno ponekad jedna ili dve čaše vina) ili cigarete.

– Kad ništa ne pomaže, tu je liposukcijska dijeta. Trudim se u ovim godinama prvenstveno da brinem o zdravlju, pa samim tim i o izgledu. Sviđa mi se taj sistem mršavljenja, jer daje brze rezultate, a ne osećam se iscrpljeno i tokom režima nisam gladna –  kaže Neda.

Radi se o režimu ishrane zasnovanom na unosu prirodnih masti i eliminaciji ugljenih hidrata. Tokom dijete se preporučuje izbegavanje rafinisanih i polugotovih proizvoda, piju se proteinski šejkovi, uzimaju se aminokiseline, a konzumiraju se meso, riba i povrće pripremljeni na mediteranski način.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Kako kaže, dešava se i njoj da se opusti.

– Ponekad posegnem i za kojim kolačem ili sebi priuštim tanjir testenine. Ali, kad preteram jedan dan, pazim na to što ću da pojedem drugog dana i tako sam stalno u ravnoteži. A ravnoteža je u životu uvek bitna – rekla je tada pevačica.

Ona je nedavno rekla da je njen fizički izgled rezultat genetike, redovne fizičke aktivnosti i ishrane.

Takođe, otkrila je bez čega ne počinje svoj dan.

– Jutro počinjem čašom mlake vode u koju nacedim pola ili ceo limun, i dodam kurkumu. Popijem veliku šolju turske kafe bez šećera i za to vreme pročitam poruke, pogledam vesti, a potom odradim jutarnje vežbe – izjavila je pevačica.

Nakon svog omiljenog napitka, posvećuje se vežbanju. Uglavnom je to tabata, omiljene vežbe, a nakon toga plivanje i tenis.

– Ja već godinama gotovo svako jutro radim vežbe za telo, kao i vežbe disanja. Ne odlazim u teretane, zbog mog posla koji podrazumeva stalna putovanja propalo bi mi članstvo u svakoj. Umesto toga, gde god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, prostrem peškir na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake – ispričala je svojevremeno pevačica.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter