Izvor: Blic.rs
30.11.2023 u 15:48
0

TRIDESET GODINA JE NA JAVNOJ SCENI, A NIKO NE ZNA KAKO SE ZAISTA ZOVE: Ovo je pravo ime Nele Mihajlović

Glumica Nela Mihajlović je već oko tri decenije na domaćoj javnoj sceni, a malo ko zna da joj to nije pravo ime i da se ona zapravo zove Danijela.

Glumica ne krije da su je u porodičnom domu od prvog dana zvali Nela. Ipak, na Danijela Mihailović odazivala se i tokom studija.

– Na klasi, od pet devojaka nas tri smo bile Danijele – počela je razgovor „U krugu porodice“ Nela.

– Sve tri smo dobile angažman u Narodnom pozorištu i jednom prilikom kada su me preporučili za jednu ulogu, dok je to stiglo do pozorišta, ulogu je dobila druga Danijela i danas sam sigurna da joj je ta uloga u potpunosti pripadala. Ipak, jedva sam dočekala priliku i rekla molim vas, upišite me kao Nela Mihailović – rekla je Nela.

PIO LOZU S BEKUTOM, PA MALO PLAKALI: Misteriozni muškarac otkrio detalje tajnog sastanka s pevačicom

Od tada je Nela za glumačku, ali i javnu scenu Nela Mihailović, a njeno pravo ime Danijela stoji još samo u ličnoj karti.

Inače, Nela Mihailović pre više od dve decenije zaklela se na večnu ljubav kompozitoru Vladimiru Petričeviću, inače rođenom bratu njene koleginice Suzane Petričević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter