Izvor: Mondo Sensa
31.07.2024 u 12:33
0

VEŽBE ZA RUKE ROUZI HANTINGTON-VAJTLI: Manekenka tvrdi da i na putu nađe 10 minuta da trenira

Koristi YouTube i podseća da će vam samo redovnost pomoći da ostanete u formi. Vežbe za ruke Rouzi Hantington-Vajtli

Samo jedan pogled na manekenku Rouzi Hantington-Vajtli dovoljan je da shvatite da ona posvećuje mnogo vremena vežbanju. Geni i majka priroda dali su joj savršenu figuru, ali i tome je potrebna stalna podrška. Pogotovo nakon što je dobila dvoje dece.

U raznim intervjuima, 37-godišnja Rouzi je rekla da voli da menja vrste vežbi. I ovaj savet vredi uzeti u obzir. Hantington-Vajtli može da ode u teretanu i da vežba s tegovima, zatim da igra, a sledeći put ide na teku… Pored toga, zvezda voli da džogira i preskače konopac.

Prema Rouzi, njena najslabija tačka je stomak. Pilates i vakuum vežbe joj pomažu da radi na toj regiji. A nekada je i ova manekenka imala slabe ruke, ali to je uspela da ispravi. Zahvaljujući jednoj efikasnoj vežbi, Rouzi je uspela da zategne mišiće ruku i ramena i učini ih izvajanim.

Uključite horizontalna podizanja sa tegovima u svoju rutinu vežbanja i uskoro ćete moći da postignete isti uspeh. Ova zaista jednostavna vežba uključuje sva neophodne mišićeruku. Prednji snop delta (mišića) prima glavno opterećenje jer mora da izdrži težinu. Srednja greda deluje kao podrška, a zadnji deo deltoida je uključen u vežbi sa strane. Dakle, vežba za vitke ruke aktivira sve mišiće ramena, čineći ih jačim i širim.

Ova vežba je učinila ruke Rosie Huntington-Vhitelei savršenima

Kako se to radi:

1. Podignite težinu i ispravite ruke ispred sebe.

2. Tegove morate držati paralelno jednu s drugom.

3. Počnite da raširite ruke u stranu, zauzimajući položaj u obliku slova T na kraju pokreta.

4. Dok izdišete, ponovo spojite ruke.

5. Tokom celog ponavljanja, ruke treba da budu paralelne sa podom.

6. Nemojte potpuno ispravljati ruke, držite ih blago savijene u laktu.

Da biste osetili i videli brzi efekat, uradite set od 10-15 ponavljanja.

Prema Rouzi, najkraći treninzi daju primetne rezultate ako ne zaboravite na redovnost. Stoga model radi čak i na odmoru: „Kada putujem, treniram koristeći 10-minutne video-klipove na YouTubeu. Veoma je komforno.“

KO JE ALFA MUŠKARAC: U 5 situacija ćete ga prepoznati, a evo kakva žena može da ga osvoji na keca

A možete dodati moćan set vežbi za celo telo svom rasporedu. Trebaće vam samo nekoliko minuta dnevno i vaša figura će biti sve bolja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter