
Foto: printscreen/youtube/Moja mala kuhinja
ZVEZDA PRAZNIČNE TRPEZE: Probajte sočan kuglof sa jabukama
Može da stoji na sobnoj temperaturi do 2 dana, prekriven masnim papirom, i biće dovoljan za 12 izdašnih porcija.
Kuglof je dobar izbor za sve koji žele da se potrude sa poslasticama, a ne vole ili nemaju iskustva sa krem kolačima. Priprema je brza i jednostavna, a u celoj priči jedino je ključno da sačekate da se dobro ohladi pre nego što ga izvadite iz kalupa i isečete. Zbog jabuka će biti ekstra sočan, a ukus će na viši nivo podići preliv šećera, putera i žestokog pića po izboru.
Koristite kalup za kuglof prečnika 22 ili 23 cm da kuglof bude visok i fotogeničan. Može da stoji na sobnoj temperaturi do 2 dana, prekriven masnim papirom, i biće dovoljan za 12 izdašnih porcija.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

OČISTITE CREVA: Recept koji poboljšava probavu

ČUVAJTE TRADICIJU: Pet stvari koje mogu da unište ukus vaše supe

VIŠE ŠTETE NEGO POMOĆI: Koliko je zdravo jesti crni luk?

PRAVI TRADICIONALNI SPECIJALITET: Recept za pilav sa piletinom

RECEPT DANA: Čokoladni tart
