Izvor:
31.12.2017 u 15:08
0

UHAPŠEN: Dečak iz Srbije krao po Italiji!

Susedi su najpre pozvali vlasnika kuće i policiju. Policajci su došli do mesta provale i i odmah uhapsili dečaka

Četrnaestogodišnji Srbin M. G. uhapšen je u Italiji tokom krađe u jednoj kući, preneli su mediji u Italiji. Nakon što je M. G. priveden, ispostavilo se da on stoji iza serije krađa po kućama u italijanskom gradu Lančano.

Akcija hapšenja izvedena je prošlog utorka, kada su komšije primetile lopova.

– Susedi su najpre pozvali vlasnika kuće i policiju. Policajci su došli do mesta provale i i odmah uhapsili dečaka – prenose mediji.

Utvrđeno je da je dečak uvek išao u društvu dvojice starijih muškaraca, obijao prozore i upadao u kuhinje domova.

– U poslednjoj krađi ukrao je desetak pakovanja cigareta i kineski novac koji je u vrednosti od oko 500 evra, a sve to mu je pronađeno u jakni – navodi se u medijima.

Inače, reč je o dečaku srpskog porekla koji je rođen u Italiji. On je odrastao u nomadskom kampu u Rimu, a nakon hapšenja sproveden je u tužilaštvo za maloletnike. Ukradena roba vraćena je vlasniku, Kinezu koji boravi u Italiji.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter