Izvor:
06.10.2019 u 09:22
0

NAPRAVILA POTPUNI HAOS: IRMA SVOJIM STAJLINGOM ŠOKIRALA NACIJU! (FOTO)

Bivša učesnica Parova i pevačica Irma Sejranić Ilić napravila je pravi haos na otvaranju kafane! Naime, ona se pojavila u više nego provokativnom izdanju koje je ostavilo sve muškarce bez daha! Niko nije mogao a da ne primeti njene grudi koje su se potpuno videle dok je preko bradavica samo stavila crnu traku.

Pored toga, u jednom momentu rešila je i da zapeva što je oduševilo sve prisutne koji su najveće hitove domaće scene pevali u glas sa Irmom! Nakon što je napustila Parove, ona se potpuno posvetila svojoj muzičkoj karijeri pa nas uskoro očekuju njene nove dve pesme na kojima vredno radi…Pored Irme, prisutni su bili i tv voditeljka Jovana Radosavljević, starleta i pevačica Goga Terzić, i mnogi drugi….

Happytv.tv
Foto:beogradnocu.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter