Izvor: Happy BSC
21.08.2021 u 15:29
0

DA LI ĆE IZABELA BITI LJUBOMORNA: Evo koga Nejla obožava!

Bivše učesnice Parova su i van rijalitija potvrdile da je njihovo prijateljstvo neraskidivo.

Naime, Nejla i Izabela se ne razdvajaju celo leto. Provele su ga i u Sarajevu i Turskoj. Sve fotografije ste videli na našem portalu.

Ni, ono što može da ih uzdrma je Nejlin post na instagramu. Nejla je posvetila citat Naidi. Naida i ona su bile jako bliske, ali su ih okolnosti malo razdvojile.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA ISTOKU SRBIJE: Ovo je biser Evrope, zato hoćemo i puteve na Kosovu – dovezli smo mašine, a oni poslali snage da BIJU NAŠE RADNIKE! (VIDEO)

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV – POSLAO ŽESTOKU PORUKU: Jednom će Srbija da se vrati na Kosovo, to je naš zavet – a OVO im ja garantujem!

RAZOTKRIVANJE NAMERA VELIKIH SILA U „VIKEND JUTRU“: Tramp je faktor koji je sve promenio, više ništa neće biti isto – U AVGANISTANU TEK SLEDI PAKAO!

NAJNOVIJA VEST: Preminulih 11 od korone!

Nadamo se da ovo neće uticati na njen odnos sa Izabelom ili hoće?

Procenite sami

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter