Izvor: tanjug
21.08.2021 u 16:45
0

NADA ZA NAŠU KOŠARKU: Ognjen Dobrić veruje u Crvenu zvezdu!

Pred nama je period velikog rada i znamo šta nas očekuje. Uskoro ćemo se kompletirati, ali sam podatak da ćemo i pored nekolicine “starosedelaca” imati veliki broj novih igrača govori da ćemo morati radimo na uigravanju, da gradimo tim“, rekao je košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA ISTOKU SRBIJE: Ovo je biser Evrope, zato hoćemo i puteve na Kosovu – dovezli smo mašine, a oni poslali snage da BIJU NAŠE RADNIKE! (VIDEO)

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV – POSLAO ŽESTOKU PORUKU: Jednom će Srbija da se vrati na Kosovo, to je naš zavet – a OVO im ja garantujem!

RAZOTKRIVANJE NAMERA VELIKIH SILA U „VIKEND JUTRU“: Tramp je faktor koji je sve promenio, više ništa neće biti isto – U AVGANISTANU TEK SLEDI PAKAO!

NAJNOVIJA VEST: Preminulih 11 od korone!

„Momci koji su došli, ne računajući one koji već bili deo Zvezde, žele što pre da se uklope i doprinesu ekipi. Idemo trening po trening, dan po dan” dodao je Dobrić, koji je tokom leta produžio ugovor sa Crvenom zvezdom.

Trener Dejan Radonjić na treninzima ima sve veći broj igrača, Nikola Ivanović se tokom vikenda priključuje ekipi, kao i Amerikanac Ostin Holins, koji je stigao u Beograd.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter