Izvor: informer
19.10.2021 u 22:38
0

LALATOVIĆ SE OGLASIO POSLE OTKAZA!

Nenad Lalatović je u nedelju dobio otkaz u Al Batinu, ali ističe da su ga već kontaktirali zainteresovani timovi koji ga žele na klupi.

Temperamentni srpski strener je posle samo osam utakmica smenjen sa klupe Al Batina.

PROČITAJTE JOŠ:Plejmejker KAŽNJEN: Ostao bez 1,4 miliona dolara

Moram prvo da kažem da su ljudi iz Al Batina izuzetno obavili svoj posao i gospodski smo se razišli. Isplatili su sve moje plate, završili smo saradnju u prijateljskom tonu, ali žao mi je što se tako dogodilo. Imao sam svega 14 igrača na pripremama, nikog od fudbalera nisam lično ja selektirao, a najveće probleme imao sam na bekovskim pozicijama koje su pokrivali štoperi – rekao je Lalatović .

Nastavio je u istom ritmu.

– Da sam imao isti sastav kao, recimo u Vojvodini, ostvarivao bih mnogo bolje rezultate. Žao mi je što se ovako okončalo, uspevao sam da igram dobro protiv giganata kao što su Al Nasr ili Al-Hilal, čak su me i tamošnji komentatori na nacionalnim televizijama hvalili.

– Odmah pošto sam dobio otkaz, dva azijska kluba su kontaktirala moje menadžere. Imam ih dvojicu koji brinu o meni. Takođe, zvali su me i klubovi iz Saudijske Arabije, ali pravilo je da trener ne sme da vodi više od jednog kluba u istoj sezoni tog prvenstva. Sigurno je da ću da se vratim tamo, ako ne već narednog leta – kazao je bivši trener Vojvodine.

Ipak, nije hteo da kaže ko ga želi na klupi.

– Ne želim da otkrivam koji klubovi su u pitanju iz poštovanja prema drugim timovima. Pregovaramo i u petak će sve biti poznato – poručio je Lalatović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter