Izvor: Happy BSC
20.10.2021 u 08:16
0

MESI SE ODOMAĆIO: Argentinac blista na Parku prinčeva

Nakon diskutabilnog starta za PSŽ, izgleda da se Lionel Mesi konačno odomaćio. Imajući u vidu jučerašnju partiju protiv Lajpciga, jasno je da je Argentinac preuzeo stvari u svoje ruke. 

Fudbaleri PSŽ-a su odigrali sjajnu utakmicu protiv Lajpciga u kojoj je Mesi pokazao da je i dalje na samom vrhu. 

PROČITAJTE JOŠ: LALATOVIĆ SE OGLASIO POSLE OTKAZA!

Kada je bilo najteže, Leo je ovladao situacijom i sa dva pogotka za samo 7 minuta pomogao je Parižanima da naprave fantastičan preokret i odnesu pobedu. 

Mesi je  u 67. i 74. minutu besprekornim snalaženjem zadao pravu glavobolju timu iz Lajpciga, savladavši golmana oba puta. Sinoć mu je bio čak 34. put u karijeri da na meču Lige šampiona postiže bar dva pogotka.

PROČITAJTE JOŠ: BOGATSTVO ZA SRBINA! On od danas košta 80 miliona evra (VIDEO)

Za prvi Mesijev pogodak na meču bio je zaslužan i Kilijan Mbape koji je izvanrednom asistencijom položio loptu Argentincu i time stvorio zicer šansu koju je Mesi bez greške iskoristio. Ipak, drugi pogodak je pokazao Mesijevu stabilnost u ključnim momentima i veštinu prevejanog majstora od kojeg i dalje može da se očekuje samo najbolje. 

 Na kraju meča se pojavio čak i Ronaldinjo koji je sišao do terena da zagrljajem čestita svom legendarnom kolegi. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter