Izvor: Novosti
19.10.2021 u 19:59
0

BOGATSTVO ZA SRBINA! On od danas košta 80 miliona evra (VIDEO)

Dušan Vlahović jeste svojim igrama zaludeo evropske gigante, ali nije jedini reprezentativac Srbije čije izvrsne igre dižu cenu do najvećih visina.

Sergej Milinković Savić je i dalje član Lacija, a interesovanje za njim ne jenjava.

PROČITAJTE JOŠ:TUGA: Preminuo bivši reprezentativac

Tako javlja specijalizovani italijanski portal za fudbalske transfere, „Kalčo merkato“, i to u tekstu sledeće sadržine:

-Sve je u znaku Milinkovića Savića. Lacio je zahvalan svom ‘naredniku’ za prelepu i ključnu partiju protiv Intera. On nikada ne podbaci protiv velikih timova, tada podigne nivo i zaigra kao istinski šampion. Sergej je duša i pokretačka snaga ekipe, a to je okazao i sa tri gola i dve ključne asistencije u samo osam utakmica ovosezonskog izdanja Serije A.

Narednih nedelja se očekuje održavanje sastanka između menadžera srpskog reprezentativca, Mateje Kežmana, i sportskog direktora kluba, Tarea, kako bi se napravio plan za budućnost i počelo s radom na produžetku postojeće saradnje do 2025. godine

A kada god na red dođe prelazni rok, Milinković je među onima čije se ime najčešće pominje. Juventus nije prestao da razmišlja o ovom Srbinu, za kog možda sprema novi ‘napad’ sledećeg leta. Sergej je jedna ‘slatka opsesija’ (izvršnog direktora Intera, Bepea) Marote, ali njegov klub nema, bar u ovom trenutku, ekonomsku moć da bi se upustio u pregovore s Laciom. A Lacio ovaj svoj dragulj procenjuje na 80 miliona evra.

Ta poruka je poslata i Liverpulu, još u letu za nama. Lotito (prvi čovek rimskih nebesko-plavih) želi da zadrži Milinkovića, da na njemu gradi zajedničku budućnost, a ta  muzika se ne menja poslednjih godina. Samo bi senzacionalna ponuda mogla da naruši taj fudbalski brak koji u ovom trenutku njegove aktere čini srećnim“, zaključije „Kalčo merkato“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter