Izvor: HappyBSC
13.06.2020 u 15:14
0

Protest u Tuzli zbog stanja u zemlji!

Nekoliko stotina građana okupilo se danas u Tuzlli na protestu u organizaciji Platforme za progres zbog stanja u državi.

Oko 300 učesnika protesta, koliko ih je moglo biti u povorci zbog higijensko-epidemioloških mera, krenulo je iz tuzlanskog naselja Stupine, a zatim su stigli do zgrade Uprave policije i Tuzlanske kapije, gde su na spomen obeležjima položili vence i cveće, javljaju mediji.

OVO MORATE PROČITATI

PREDRAG KON OTVORIO DUŠU: Epidemiolog nije više mogao da ćuti

DIRLJIVA ISPOVEST SRBINA KOJI ŽIVI U SAD-u: Sine, da li bi se ti mogao vratiti da živiš ovde?

PRVA PLATA OD DRŽAVE Ovo su nove mere za zapošljavanje

MILO U PANICI: Crna Gora pred bankrotom

MISTERIOZNA EKSPLOZIJA U PROKUPLJU: Leteli zidovi i iskakali prozori

Potom su došli do Trga slobode u ovom gradu gde su pročitani osnovni zahtevi nezadovoljnih građana, među kojima su održavanje vanrednih izbora i borba protiv korupcije.

„Zahtevi su jasni i oni se ogledaju u tome da izbori moraju i treba da budu i u Mostaru, ali i celoj državi, te da moramo imati elektronsko glasanje. Takođe, moramo imati i mogućnost vanrednih izbora jer ovako ne ide, mi dve godine nakon izbora nemamo vlast“, kazao je predsednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter