Izvor: Kurir.rs
13.06.2020 u 13:53
0

USKORO ODLUKA! ĐUKANOVIĆ RASPISUJE IZBORE: Opozicija neće na konsultacije

Parlamentarni izbori u Crnoj Gori najverovatnije će biti održani poslednje nedelje avgusta ili prve nedelje u septembra, smatraju predstavnici pojednih opozicionih, ali i vladajućih partija, a do kraja sedmice očekuje se i njihovo raspisivanje

Đukanović je, kako je objavljeno iz njegovog kabineta, za utorak 16. juni uputio poziv predstavnicima parlamentarnih partija i koalicija na konsultacije povodom određivanja datuma za održavanje parlamentarnih izbora.

OVO MORATE PROČITATI

PRVA PLATA OD DRŽAVE Ovo su nove mere za zapošljavanje

MILO U PANICI: Crna Gora pred bankrotom

Slovenija OTVARA GRANICE, relaksacija mera se nastavlja!

HAOS U AMERICI! NOVA „AUTONOMNA ZONA“ U NEŠVILU! Guverner Tenesija: Ja to neću TOLERISATI!

Većina opozicionih partija neće otići na razgovor sa Đukanovićem, potrvrđeno je podgoričkim Vijestima nezvanično iz opozicije, izuzev u SDP-u koji nije želeo da komentariše.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter