Izvor: Tanjug
19.06.2020 u 12:11
0

Ko ne nosi masku – 100 evra

U 48 turskih provincija obavezno je nošenje zaštisnih maski, a za one koji se ne budu pridržavali te odrredbe, predviđena je kazna od 900 turskih lira.

Turske vlasti uvele su obavezu nošenja maski u tri najveća grada i subotu će zbog studentskih ispita uvesti ograničeni policijski čas, kako bi sprečile širenje koronavirusa, nakon što je došlo do porasta broja novih slučajeva posle ponovnog otvaranja mnogih firmi.

OVO MORATE ZNATI

TREĆA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD VLADE SRBIJE!

HRVATSKI MEDIJI: KAKO JE SRĐAN ĐOKOVIĆ OŽENIO HRVATICU, MAJKU NAJBOLJEG TENISERA SVETA

NOVI TRAG O UBICI MALE MEDLIN: ZASTRAŠUJUĆI DETALJI ISPLIVALI U JAVNOST!

BMW SMRTI ODNEO CELU PORODICU: Doveli sina na operaciju u Beograd i POGINULI!

Guverneri Istanbula, Ankare i Burse saopštili su da će maske biti obavezne na osnovu preporuka naučnog savetodavnog veća.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

ČAROBNA BOSANSKA SIRNICA: Originalan recept za najčuveniju pitu na svetu!

AMBASADOR SRBIJE: SRBI MOGU U GRČKU PREKO OVA TRI GRANIČNA PRELAZA!

UŽIVO! NAKON SASTANKA SA LAVROVIM PREDSEDNIK PORUČIO: ŠTITIĆEMO SVOJE INTERESE BEZ OBZIRA NA CENU KOJU MORAMO DA PLATIMO!(VIDEO)

RADE JE NASLUTIO SMRT KROZ LUISOVU PESMU Ovo je porodica koja je poginula u BMW (VIDEO, GALERIJA)

U Turskoj se beleži porast broja novozaraženih, a ministarstvo zdravlja je saopštilo da je u poslednjih mesec dana dnevni broj novih slučajeva oko 600 samo u Istanbulu, koji je sa 15 miliona stanovnika najmnogoljudniji grad u toj zemlji.

U Turskoj je od početka epidemije potvrdjeno više od 184.000 slučajeva, a preminule su 4.882 osobe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter