Izvor: Alo.rs
26.08.2020 u 07:33
0

BARSELONA NA NOGAMA: Mesi ODLAZI, ovo je jasan PLAN

Moraće da ga puste

PROČITAJTE JOŠ

NOVI PRORAČUNI PROFESORA KOČOVIĆA Evo kada prestaje korona! (GALERIJA)

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA! Lepotan sa manekenske piste postao monah (GALERIJA)

INSTITUT IZ EU SIGURAN: Milo može da pobedi SAMO KRAĐOM IZBORA, Unija mora da reaguje!

UPOZORENJE! Ako vidite ovaj par pozovite odmah policiju! (FOTO)

Njegova odluka sinoć je digla Barselonu na noge. Održan je hitan sastanak u klubu, a ishod istog je dogovor o raskidu saradnje između Mesija i kluba. Barem neki formalni, ali do konačnog pozdrava neće tako brzo doći.

U stvari, Barselona je svesna da je Mesijeva odluka konačna i da se tu neće moći preterano nešto promeniti, ali je rukovodstvo kluba došlo na ideju da ipak unovči Argentinčev odlazak.

Argentinac u ugovoru ima klauzulu na osnovu koje može da raskine saradnju sa katalonskim gigantom i to je planirao da uradi, ali onda mu je Barsa odgovorila kako bi trebao ostati do kraja karijere na Nou Kampu jer ima važeći ugovor do sledećeg leta i da može da ode samo uz odštetnu klauzulu od 700 miliona evra.

Međutim, Barsa je svesna koliko je Mesi zadužio i nema nameru da mu uskraćuje njegove želje i menja lične životne odluke. Neće ga sprečiti da ode ovog leta, ali će barem pokušati da izvueku višemilionsku odštetu.

Od odštetne klauzule i 700 miliona evra naravno nema ništa, to niko ne može niti želi da plati, ali klub će pokušati da dobije barem neku skromnu cifru i da na taj način sve strane budu zadovoljne.

OVO MORATE ZNATI

MAROVIĆ: Crna Gora je nemoguća bez Mitropolije! Đukanović je protiv nje iz IDEOLOŠKIH RAZLOGA!

TRAMP PORUČUJE: Sve je na stolu pa i Republika Srpska

KREMLJ U ŠOKU: Nije nam jasno kako su Nemci došli do rezultata o trovanju!

TIRANA U CRVENO-BELOM Pogledajte kafić posvećen Crvenoj zvezdi (GALERIJA)

Mesi je tražio da ode besplatno, Barsa želi da zaradi, pa će pokušati da nađu konačan dogovor. Činjenica je da su i klub i Mesi odlučili i prihvatili da život teče dalje i da moraju da se rastanu, sada ostaje još dogovor oko načina na koji će otići.

Što se tiče potencijalnog novog kluba Mesija, najveće šanse daju se Mančester sitiju i bivšem treneru Gvardioli, ali u igri su i PSŽ, Mančester junajted, pa i Inter sa kojim se čarobnjak iz Rosarija dugo povezuje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter