Izvor: Tanjug
25.09.2020 u 04:40
0

OGLASIO SE DODIK I UPUTIO ČESTITKE: Čestitam pobednicima i želim da Crna Gora..

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poželeo je večeras Crnoj Gori da u demokratskoj i mirnoj atmosferi formira sve svoje institucije nakon nedavnih izbora.

SAZNAJTE I OVO…

SPISAK SVIH OTVORENIH GRANICA ZA SRBE: Još jedna zemlja nam je danas PODIGLA RAMPU

PUNA USTA KRVI: Mladić (20) iz Mostara otkriva zašto su ga ROĐACI BRUTALNO PRETUKLI

ĐURIĆ ISTIČE: U ponedeljak samo razgovori na tehničkom nivou o POVRATKU SRPSKE IMOVINE na KiM

BRUTALNO UBISTVO ŠOKIRALO REGION: Pomahnitao zbog starog sukoba sa komšijom pa ga hladnokrvno izbo 18 puta!

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Ukradena relikvija od zlata i kristala: Tu su se čuvale kapi Svetog pape Jovana Pavla Drugog!

Dodik je istakao da je Crna Gora, u skladu sa demokratskim procesima, pristupila implementaciji rezultata izbora, prenosi RTRS pozivajući se na Srnu.

PROČITAJTE JOŠ…

KON DEMANTOVAO UVOĐENJE KARANTINA OD OKTOBRA: „Nije tačno ni da će škole biti zatvarane…“

KOMŠIJAMA NIJE LAKO: Crna Gora najteže pogođena korona virusom na kontinentu

UŽAS: Otac i sin POGINULI u PREVRTANJU TRAKTORA!

Iz CRVENOG KRSTA PORUČUJU: Oporavak dece odložen zbog korone!

„POSTILA SAM I MOLILA BOGA DA MI POKAŽE PUT, PLANIRALI SMO DETE, svi su MISLILI da sam mu JA ŽENA“ Srceparajuća ISPOVEST Ljupke KIDA DUŠU! (VIDEO)

– Čestitam pobednicima i želim da Crna Gora u demokratskoj i mirnoj atmosferi formira sve svoje institucije! – rekao je Dodik u Bijeljini odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše formiranje nove vlasti u Crnoj Gori.

Aleksa Bečić, lider jedne od tri koalicije koje su pobedile na izborima u Crnoj Gori 30. avgusta, izabran je juče na konstitutivnoj sednici za predsednika Skupštine Crne Gore, dok je Zdravko Krivokapić predložen za mandatara za sastav nove crnogorske vlade.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter