Izvor: Tanjug
09.01.2023 u 10:19
0

„PLAŠIM SE ZA BEZBEDNOST SVOJE PORODICE“: Otac upucanog mladića na KiM ističe da su još uvek u šoku, mole se da ne to više nikada nikome ne dogodi!

Otac Miloša Stojanovića koji je ranjen na Badnji dan u okolini Štrpca, na Kosovu i Metohiji, Zvonimir kaže da se njegov sin oseća dobro, da se još ne zna kada će biti otpušten iz bolnice, ali i dodaje da se plaši za bezbednost svoje porodice.

– Bio sam kod Miloša sinoć, on je i dalje u bolnici u Gračanici, oseća se dobro, ali i dalje vidno potrešen i u šoku od svega što se dogodilo i sve mu to, kao i svima nama, teško pada“, rekao je Zvonimir Stojanović za medije.

DECU VAM NEĆEMO ZABORAVITI NIKAD: Rakić izjavio da za Srbe na KiM nema mira ni za Božić (VIDEO)

On je izrazio nadu da će se njegov sin brzo oporaviti i pridružiti se porodici, što je kako je rekao i njegova, a i želja cele porodice.

– Želeo bih da se zahvalim osoblju bolnice u Gračanici koji su zbrinuli povređenu decu, sa porukom i od Stefana i od Miloša da se to nikome više nikada ne dogodi, rekao je Stojanović.

Dodao je da porodica nema tačne prognoze kada će Miloš izaći iz bolnice.

– Još smo u teškom stanju. Kako vreme prolazi sve više razmišljamo o tome šta je sve moglo da se desi. Ali Bogu hvala dobro je bilo kako je moglo, ističe on.

Stojanović kaže da ga je vest o ranjavanju sina zatekla kod kuće.

– Radio sam u dvorištu nešto kada sam dobio poziv iz ambulante Štrpce, rekli su mi da se nešto desilo i da bi trebalo da dođem. To su bili najtežih i najdužih 10 minuta u mom životu, dok nisam stigao i video svoje dete i Stefana. Ne znate koji je stepen povreda, ne znate ništa. Bilo mi je malo lakše kada sam ih video i shvatio da su živi, rekao je Stojanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodaje da se plaše za svoju bezbednost.

– Naravno da se posle svega plašimo za svoju bezbednost, ali šta da radimo, moramo dalje, rekao je Stojanović.

Kaže da niko nije očekivao ni u snu da će neko pucati na decu na Badnji dan i istakao da je njegova želja da se ovo više nikada ne ponovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter