Izvor: BSC HAPPY
03.02.2023 u 16:41
1

„BORIĆEMO SE DO KRAJA“: Zelenski samouvereno „Ne damo Bahmut, to je naša TVRĐAVA“

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da će se Kijev boriti da zadrži grad Bahmut koliko god može, i pozvao Zapad da isporuči oružje dugog dometa kako bi pomogao da se ruske snage potisnu iz Donbasa.

Predsednik Volodimir Zelenski rekao je da će se Ukrajina boriti da zadrži grad Bahmut na istoku koliko god može, i pozvao Zapad da isporuči oružje dugog dometa kako bi Kijevu pomogao da potisne ruske snage iz regiona Donbasa.

– Niko neće dati Bahmut. Borićemo se dokle god možemo. Smatramo Bahmut našom tvrđavom, rekao je Zelenski na konferenciji za novinare sa najvišim zvaničnicima Evropske unije posle samita u Kijevu.

NIŠTA OD EVROPSKE UNIJE! Fon der Lajen jasno poručila Zelenskom: „Uslovi moraju da se ispune!“ (FOTO/VIDEO)

Predsednik Ukrajine je i dodao da Ukrajina može da zadrži Bahmut i oslobodi okupirani Donbas ako dobije oružje dugog dometa.

– Grad Bahmut postao je žarište ukrajinskog otpora ruskoj invaziji i nastojanja Moskve da povrati zamah na bojnom polju, rekao je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski zvaničnici su rekli da ruske snage okružuju Bahmut iz nekoliko pravaca i bore se da preuzmu kontrolu.

Zelenski je na kraju rekao da će Rusija nastaviti da pritiska na istoku, ali da će ukrajinske snage moći da izdrže dok ne stigne još zapadnog oružja.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„BORIĆEMO SE DO KRAJA“: Zelenski samouvereno „Ne damo Bahmut, to je naša TVRĐAVA“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter