
Foto: pixabay/ilustracija
Izbegnite čest problem: Spasite krompir od prebrzog tamnjenja na 2 efikasna načina
Kiseonik je veliki neprijatelj sirovog krompira...
Ako spremate ručak ili večeru od više sledova, priprema i organizacija vremena su presudni. Prilikom planiranja treba razmišljati i o sitnicama, uključujući i pripremu priloga.
Jedan od najčešćih (i najukusnijih) priloga je krompir. Prilično je jeftin i svi ga vole, a recepata je bezbroj i teško da može da dosadi.
Ako spremate ručak ili večeru od više sledova, priprema i organizacija vremena su presudni. Prilikom planiranja treba razmišljati i o sitnicama, uključujući i pripremu priloga.
PUNJENI HLEB PO RECEPTU STAROG PEKARA: Bolji od bilo koje pite, pun je fila, mekan i izdašan
Jedan od najčešćih (i najukusnijih) priloga je krompir. Prilično je jeftin i svi ga vole, a recepata je bezbroj i teško da može da dosadi.
Međutim, narezani krompir se ne može dugo držati na sobnoj temperaturi i sušiti jer brzo dobija ružnu smeđu boju. Kao i u slučaju jabuka, nakon što isečete krompir i „oštetite“ mu ćelijsku strukturu, morate ga vrlo brzo zagrejati ili pravilno skladištiti.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

UKUS KOJI SE PAMTI: Čizkejk San Sebastijan

KREM ČORBA OD ŠPARGLI: Energetska bomba koja će vas osvežiti u trenu

RECEPT DANA: Princes krofne sa jagodama

DOMAĆI MEDENJACI: Bude nostalgiju na detinjstvo

BIFTEK VELINGTON: Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
