Izvor: Tanjug
25.06.2020 u 12:20
0

PREKI SUD U BUDVI Novčano kažnjeni jer su „ometali rad policije“

Više Budvana kažnjeno je novčanim kaznama zbog, kako se navodi, ometanja rada policije i “drskog ponašanja”, saopštio je danas zamenik predsednika Suda za prekršaje u tom gradu Marko Ðukanović.

Kako je preneo podgorički portal CdM, Budvanin V. K. (54) kažnjen je sa 400 evra zbog, kako se navodi, “naročito drskog ponašanja”, odnosno jer je tokom jučerašnjih događaja u Budvi gađao jajima službeno vozilo CB Budva, u kojem su se nalazili policijski službenici i v. d. predsednika Opštine Budva Vladimir Bulatović.

ŠOK! HAPŠENJE ROMANE

PEVAČICA PLJAČKALA PO AUSTRALIJI! Uhapšena ROMANA!

PEVAČICA SA OZBILJNIM KRIMINALNIM STAŽOM: Ovo je policijski dosije Romane! (FOTO, VIDEO)

ČUPA SE ZA KOSU U ZATVORU! ROMANA OČAJNA: Samouništenje bolje nego poniženje! (FOTO)

Romana PRIZNALA: ODEM NA VRH PA DOTAKNEM DNO

Budvanin N. P. (38) kažnjen je jedinstvenom novčanom kaznom u iznosu od 1.150 evra, zbog “grubog vređanja Bulatovića i ometanja policajca u uspostavljanju narušenog javnog reda i mira”.

PROČITAJTE JOŠ

RUSI O SUSRETU PUTIN-VUČIĆ Ovo nije dobila ni Angela Merkel

PAO PEDOFIL IZ KARLOVACA Silovao rođaka (9) na žurci

HITNO! Đurić poslao zahtev za Srbe na Kosovu i Metohiji!

– N. P. je ležao na kolovozu i onemogućavao da službenici Uprave policije da prođu. Ð. Ð. (24) kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 1.000 evra zbog omalovažavanja policijskog sluzbenika koji je obavljao poslove obezbeđivanja javnog okupljana u uslovima narušenog javnog reda i mira – istakao je Đukanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter