Izvor: NOVA
19.06.2024 u 17:55
0

MILINKU BRAŠNJOVIĆU ODREĐEN PRITVOR: Jedan od najopsanjih ubca KAVČANA juče deportovan iz Španije

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor Milinku Brašnjoviću koji je juče deportovan u Srbiju iz Španije.

„Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal, dana 19.06.2024. godine, doneo je rešenje kojim je ostavljeno na snazi rešenje ovog suda od dana 22.02.2024. godine, a kojim je prema okrivljenom M.B. određen pritvor, koji mu se računa od dana 18.06.2024. godine, kada je lišen slobode, i to iz zakonskih razloga, odnosno usled postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo“, saopšteno je.

 

https://happytv.rs/hronika/uzas-na-savkom-keju-na-novom-beogradu-telo-zene-izvuceno-iz-save/752161/

Pritvor prema okrivljenom M.B. na osnovu ovog rešenja može trajati najduže 30 dana.

Okrivljenom M.B., između ostalih, na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, kao i izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Foto: Facebook

Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu – Posebno odeljenje za organizovani kriminal u roku od tri dana od prijama rešenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter