Izvor: ALO
10.07.2024 u 07:35
0

29 OSOBA UBIJENO U UDARU IDF-A NA KAMP: Huti gađali brod pod zastavom SAD u Arapskom moru

Sukob Izraela i Hamasa – 279. dan.

IDF saopštava da je iz Libana lansirano oko 40 raketa na Golansku visoravan u poslednjem baražu – dve osobe su u kritičnom stanju.

Desetine Palestinaca je ubijeno i povređeno u izraelskom vazdušnom napadu koji je pogodio šatore gde su smeštene raseljene porodice, ispred škole u ​​Abasanu u južnom pojasu Gaze, navodi palestinski Crveni polumesec.

Ministarstvo zdravlja Gaze saopštava da su snage Izraela ubile 13-godišnjeg palestinskog dečaka u blizini grada Ramale.

Najmanje 29 osoba ubijeno u izraelskom napadu na školu u Kan Junisu

Najmanje 29 osoba ubijeno je danas u izraelskom napadu na školu Al-Avda u Kan Junisu na jugu Pojasa Gaze, u kojoj su raseljeni Palestinci potražili sklonište, a među žrtvama ima najviše žena i dece, saopštila je Kancelarije za medije u Gazi.

U saopštenju se navodi da je ovaj napad usledio nakon što je izraelska vojska napala šest drugih kampova za raseljena lica u centralnim oblastima Gaze i da je u poslednjih nekoliko sati ubijno najmanje 60 ljudi.

 Huti gađali brod pod zastavom SAD u Arapskom moru

Jemenska militantna grupa Huti saopštila je da je gađala brod “Maersk Sentosa“ u Arapskom moru, koristeći nekoliko balističkih i krilnih projektila.

“Američki brod Maersk Sentosa gađan je u Arapskom moru od strane pomorskih snaga i raketnih snaga (Huta) u zajedničkoj operaciji”, rekao je Jahja Sarea, vojni portparol jemenske grup.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter