Izvor: 24 SEDAM
24.07.2022 u 07:49
0

„TO JE BIO TRENUTAK SLABOSTI!“: Sara Jo progovorila o problemima sa kojima nije mogla sama da se izbori i odlasku kod psihologa

Otvorila je temu o kojoj mnoge kolege izbegavaju da komentarišu

Pevačica Sara Jo je posle talenat šou programa Prvi glas Srbije, polako ali sigurno ulazila u svet estrade.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za mesto u svetu muzike je bilo teško izboriti se, razne prepreke, komentari su je sputavali, a pevačica je bez ikakvog ustručavanja priznala da je imala potrebu i da priča sa stručnim osobljem.

To je kako kaže, bio trenutak slabosti, ali ono što je morala da uradi.

Zauvek ću biti zahvalna prijateljima koji su mi pomogli da prevaziđem svoje barijere, strahove i da se prepustim tako važnom koraku. Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često to predstavlja na potpuno pogrešan način, zastrašujuće i apstraktno. Iako sam dosta čitala o ovoj temi, i ja sam pred sam odlazak kod psihologa (svesno ili nesvesno) doživela to kao znak slabosti. Iz ove tačke gledišta shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite i da se suočite sa raznim izazovima i preprekama- objasnila je Sara.

Kao javna ličnost izložena je i negativnim komentarima, koji nikako nisu zanemarljivi, a pevačica je otkrila kako se nosi sa time. 

Bude mi žao kada čujem neke kolege tvrde da ih to više ne pogađa i da su se navikli na to. Smatrm da niko ne može da ostane imun na takvu pojavu, koju je bolje definistai kao digitalno nasilje, što ne umanjuje njegovu ozbiljnost ako je digitalno. U pitanju je vrlo kompleksan fenomen, o kome treba da se priča, pogotovo zbog mlađih generacija – kazala je Sara.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter