Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
02.01.2024 u 19:11
0

KARLEUŠA SE OBRATILA SARI JO! Nakon pada sa bine, Jelena joj uputila jasnu poruku

Karleuša je pružila podršku mlađoj koleginici.

Popularna pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, nastupala je za Novu godinu u Beogradu na vodi, a njen nastup obeležio je i peh, koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Dok je izvodila pesmu „Sandra Meljničenko“, Sara je nezgodno saplela i završila na podu, ali je brzo ustala i nastavila nastup kao da se ništa nije desilo. Ovaj trenutak nije prošao neprimećeno, a Sara se našalila na svoj račun.

– Ne znam za vas, ali ja sam već zaronila u 2024. – napisala je ona na klipu pada koji je okačila na svom Instagram profilu.

EMOCIJE PRŠTE NA SVE STRANE: Prijovićka hitno prekinula koncert samo zbog njega (VIDEO)

Ispod ovog klipa komentar joj je ostavila kolegnica, muzička zvezda Jelena Karleuša.

 – Bravo za reakciju i profesionalizam! Nadam se da se nisi povredila, mada bi ti nastavila i da jesi. Srećna Nova i samo gazi! – poručila joj je Karleuša ispod ove objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter