Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
02.01.2024 u 17:59
0

VERICA RAKOČEVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM: „Nigde nisam videla tu količinu prostakluka“ (VIDEO)

Modna dizajnerka Verica Rakočević (75) govorila je na temu lepote, nege i estetskih zahvata i tom prilikom je istakla koliko je zgrožena „trendom“ da devojke u Beogradu i Srbiji menjaju svoj lični opis, te što im je važnije da „napumpaju“ neki deo tela i odu na splav, nego da rade nešto što će ih oplemeniti.

Nigde nisam videla tu količinu prostakluka kod mladih devojaka koliko sam videla kod nas. Verujte mi, videla sam možda u nekiim zemljama gde je primitivni svet, poluobrazovan, koji na taj način živi i opstaje. Ne znam više ni kako da se izrazim… Ja to smatram bolešću roditelja koji to svojoj deci dozvoljavaju, makar ta deca imala i preko 20 godina – rekla je Verica.

OVO JE HIT: Pogledajte šta Topalko radi sa unukom (FOTO)

Možete vi na vreme da naučite svoje dete da mu je mnogo bitnije da pročita dobre knjige, da vidi dobru predstavu, da se bavi nekim poslom koji će ga ispuniti i oplementiti, nego da napumpa zadnjicu, usta, da nadogradi kosu, nokte, i da ode na splav – dodala je.

Ta manija, mislim da je prisutna, govorim sada za Beograd, i mislim da je ovde zastrašujuće u kojoj količini je to uzelo maha – zaključila je Verica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estetic portal (@estetic.rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter