Izvor: BSC HAPPY/KURIR
02.01.2024 u 17:03
0

SMUVALA KOŠARKAŠA! Unuka poznatog pevača se hvalila fotkom sa turskim zavodnikom, sada prešla na sportiste! (FOTO)

Košarkaš Partizana Balša Koprivica u vezi je, sa Jovanom Đorđić, a ono što je malo poznato jeste da je ona unuka pokojnog Predraga Živkovića Tozovca.

Sudeći po njenom profilu i objavama sa Balšom, oni su i dalje u relativno svežoj vezi, zajedno su dočekali 2024. godinu, a Jovana se jednom prilikom pohvalila i zajedničkom fotografijom sa Koprivicom i Džejmsom Nanelijem.

Jovana se 30. avgusta 2021. pohvalila fotografijom sa slavnim turskim glumcem Džanom Jamanom (na Instagramu ga prati preko 10 miliona ljudi) poreklom sa KiM, koji je tada boravio u Beogradu. Ona nije krila koliko je opčinjena sa njim.

Printscreen/Instagram

 

– Mnoge su dobile sliku, ali nijedna ovakav pogled – napisala je Jovana u opisu fotografije sa Jamanom, glumcem koji je česta tema medija bio zbog veze sa poznatom sportskom novinarkom Diletom Leotom.

Podsetimo, Jovana je nakon smrti dede Tozovca objavila tužnu oproštajnu poruku.

OVO JE HIT: Pogledajte šta Topalko radi sa unukom (FOTO)

– Ne mogu da shvatim da te više neću videti, zagrliti, poljubiti… reći ti ono što me muči i dobiti reči koje bi me ohrabrile i gurale da idem napred i borim se za ono što želim. Bez tebe ništa neće biti isto, ostaće ogromna praznina koja se nikada neće popuniti, ne samo meni, našoj porodici, već i svim ljudima koji su te voleli, cenili i poštovali tebe, tvoja dela, pesme kao i kompozicije, koje će ostati večne i govoriti umesto tebe – napisala je Jovana.

 Ponosna sam što sam bila deo tebe i tvog života. Ponosna sam što sam odrasla pored tebe i osetila najlepše čari ovog nepredvidljivog života. Ponosna sam što sam baš ja bila deo tvoje porodice, ponosna sam na mnogo toga… Uvek ću te pominjani, pričati o tebi i ponositi se tobom iznova svakog dana, meseca, godine… Nikada nećeš biti zaboravljen, jer takvi kao ti večno žive! Volim te! – podelila je ova lepa devojka tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter