Izvor: BSC HAPPY
30.01.2024 u 02:17
0

KURTI NE PRESTAJE SA PROVOKACIJAMA: Na zgradi Centra za socijalni rad u Zubinom Potoku tabla prištinskih institucija

Na zgradi Centra za socijalni rad i na Vatrogasnoj stanici u Zubinom Potoku postavljene su table sa natpisom „Republika Kosovo“, objavljeno je danas na Fejsbuk stranici Zubin Potok INFO, uz fotografiju table.

Kako je navedeno, na zgradi Centra za socijalni rad naznačeno je da je reč o odeljenju za penzije pri ministarstvu finansija, rada i transfera privremenim prištinskih institucija.
Privremene vlasti u Prištini su prošle nedelje na centrima za socijalni rad u Leposaviću i severnom delu Kosovske Mitrovice uklonile obeležja Republike Srbije i postavile table sa natpisom „Republika Kosovo“
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter