Izvor: Informer-rs
05.04.2024 u 18:18
0

PREMINUO GODNU DANA POSLE ŽENIDBE: Tozovac u poznim godinama sreo ljubav svog života

Sutra će se navršiti tačno tri godine od kada nas je napustio legendarni pevač Predrag Živković Tozovac.

Predrag Živković Tozovac preminuo je 6. aprila 2021. godine,  zbog čega je tugovala cela javnost, a najviše njegova supruga Emilija Mima, s kojom se pevač oženio godinu dana pre odlaska na večni počinak.

– Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, dobra je majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali, pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: „Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim“. Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao – izjavio je svojevremeno Tozovac za “Blic” i dodao:

– Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi, jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama.

Podsetimo, Tozovac iz dve bračne zajednice ima dvojicu sinova – Svetozara i joše jednog koji nije poznat javnosti, budući da živi u Americi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter