Izvor: Alo
15.04.2024 u 08:20
0

PEVAČ SE RAZVEO NAKON 25 GODINA BRAKA: Od ovog trenutka se sve promenilo

U braku sa Samirom bio 25 godina

Dženan Lončarević razvodi se od supruge Samire sa kojom je bio u braku 25 godina. Pevač sa Samirom ima dvoje dece koju nikada nije pokazao u javnosti.

Lončarevićeva supruga je za mnoge bila misterija, jer se nikada nigde nisu pojavili zajedno, niti u javnosti postoji njihova zajednička fotografija.

– Ne govorim o svom privatnom životu, zato što je privatan, ljude zanima moja muzika i to tako treba i da ostane- istakao je on jednom prilikom.

Nakon što je vest o njihovom krahu braka odjeknula u javnosti, Samira se oglasila i potvrdila razvod.

Kako je istakla, tužbu za razvod braka podneo je pevač, koji na sve načina pokušava da ubrza proces.

ON JE ZAUVEK NAPUSTIO ELITU! Šok i neverica među takmičarima, rasplakao se nakon što mu je saopšteno!

– Dženan i Samira su otpočeli vezu dok on još nije bio poznat. U Prijepolju su znali za njega. jer je svirao po lokalnim kafićima i klubovima, a onda se 2006. godine godine sve okrenulo. Zajedno su odlučili da ona ostane u Prijepolju, dok je on zbog poslovnih obaveza živeo na relaciji Prijepolje-Beograd. Vremenom je jaz između njih bio sve veći – rekao je izvor.

U domaćim medijima pojavila se i informacija, kako navodno Dženan već godinama ima drugu ženu.

Znam ih, pogotovu nju od kad se rodila. Živela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, decu, a on peva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je pre nekoliko godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspeo da ubedi tada da mu je to saradnica, a Samira mu je verovala… – rekao je izvor za „Telegraf“.

Povodom razvoda oglasila se i Samira prvi put za medije.

– Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude usledilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje dece. Ali, nažalost, u današnje vreme nismo ni prvi, ni poslednji kojima se to dešava – poručila je Samira za „Pink.rs“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter