Izvor: BSC Happy-Alo
05.04.2024 u 18:48
0

O POTEZU MEGAN MARKL PRIČA CEO SVET: Jetrva poslala TAJNU PORUKU Kejt Midlton (FOTO)

O raskolu braće i njihovi supruga priča i dalje ceo svet.

Već je poznato da postoji ozbiljan raskol u britanskoj kraljevskoj porodici. Sa jedne strane imamo princ Vilijama Kejt Midlton, koji su i dalje u Britaniji i obavljaju službene dužnosti, a sa druge strane imamo princa Harija Megan Markl, koji su napustili zemlju i trenutno žive u Americi.

Sada se desio potpuni preokret, nakon što je nedavno procurila informacija da je vojvotkinja od Saseksa posetila dečju bolnicu u Los Anđelesu, gde je čitala priče bolesnoj deci, a sve se dešavalo samo nekoliko sati pre objavljivanja videa Kejt Midlton u kom saopštava svetu da ima rak.

Tamošnji mediji pišu da je Megan sa razlogom odabrala cvetni komplet i crne baletanke, budući da cveće šalje posebnu simboliku.

– Kraljevska porodica je poznata po korišćenju odeće za prenošenje suptilnih poruka, a Megan je naučila da bude vešta u korištenju svoje odeće za promenu perspektive. Vojvotkinja je jasno poslala poruku svojim cvetnim kompletom. Sinonim za čistoću, optimizam i prijateljstvo, cveće predstavlja rast i cvetanje i prilično dirljivo, cveće simbolizuje oproštaj – rekla je modna urednica Amber Grefland.

S obzirom na to da su fotografije na kojima Megan čita priče bolesnoj deci čekale na objavu 10 dana, čini se da je ona iz poštovanja prema Kejt, bez obzira na to što nisu u najboljim odnosima, odlučila da pričeka sa tim.

Podsetimo, prema pisanju medija, otkriveno je ove nedelje da su Kejt i Vilijam navodno pozvali Megan i Harija da dođu Britaniju. Da bi se to desilo, mora da se desi prelomna odluka, da vojvotkinja od Saseka odluči da sa decom dođe u London.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter