Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
31.01.2024 u 16:38
0

TO JE NOVAK ĐOKOVIĆ! Političarka „jurila“ srpskog tenisera po aerodromu (FOTO)

Filipinska političarka Šaron Garin nije želela da propusti idealnu priliku da se fotografiše sa Novakom Đokovićem prilikom njegovog napuštanja Australije.

Nole je ipak morao nešto ranije da napusti Australiju, jer je poražen od Janika Sinera u polufinalu grend slema u Melburnu sa 3:1 u setovima.

Šaron Garin, podsekretarka Ministarstva energetike Filipina, išla je ka Norveškoj kada je na aerodromu srela Đokovića.

To je Novak Đoković! To je Novak Đoković! To je Novak Đoković! – napisala je Garin, pa otkrila da u prvom trenutku nije primetila srpskog tenisera.

NOVAKU SE BLIŽI KRAJ: Skandalozne izjave teniskih stručnjaka na račun Đokovića

– Doručkovao je pored našeg stola dva sata, a ja ga nisam primetila sve dok nismo otišli da se ukrcavamo u avion.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UsecShaws Garin (@congshaws)

Nole je otišao u Španiju gde će boraviti sa porodicom i odmoriti neko vreme od tenisa. Sledeći turnir na kom će Nole igrati je Indijan Vels početkom marta meseca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter