Izvor: Informer
31.01.2024 u 09:09
0

NOVAKU SE BLIŽI KRAJ: Skandalozne izjave teniskih stručnjaka na račun Đokovića

Utrkuju se svetski teniski stručnjaci ko će pre reći da je okončana dominacija Novaka Đokovića, jer nije uspeo da odbrani trofej na Australijan openu.

Otpisali su Srbina i prošle sezone kada je poražen u finalu Vimbldona, pa je osvojio Ju-Es open, Završni masters i godinu završio na tronu. I pored toga, nije malo onih koji misle da je uzdrman posle poraza u polufinalu Australijan opena, a jedan od njih je bivši francuski teniser Arno Klemon.

Francuz  kaže da je Novak, koji ima skoro 37 godina, prvi put delovao starije upravo u Melburnu.

-Uvek smo se pitali ko bi mogao da pobedi Đokovića na tvrdoj podlozi i travi. Sada ga je igrač upravo tri puta pobedio na tvrdoj podlozi. Doveden je u pitanje način na koji vidimo Đokovića. Prvi put nam je u Melburnu delovao malo starije. Jasno je da postoje dva, tri momka koji vam mogu stati na put na grend slemu jer su u stanju da vas zaustave u važnim trenucima- rekao je Klemon.

Tanjug/AP Photo/Aaron Favila

I pored poraza veruje da Srbin može da uzvrati udarac u nastavku sezone.

-Naravno da Đoković može da ispravi stvari. Ali, ako uzmemo kraj 2023. i početak 2024, Siner ga je pobedio u mečevima koji su zaista bitni, u Dejvis kupu i Melburnu. Sada kada je pobedio u pet setova, zna da može da ponovi.

POTEZ IKARDIJEVE ŽENE O KOM BRUJI CEO SVET: U slučaju prevare, dužan da joj plati milione!

Italijan je pokazao da je spreman za velika dela.

-Ako je postojao igrač koji može da napravi iznenađenje onda je to on. S obzirom na njegov nivo 2023. i njegov napredak, bilo je jasno da više nije u istoj kategoriji. Na kraju godine se pridružio klanu četvorice, koji čini sa Novakom Đokovićem, Karlosom Alkarasom i Danilom Medvedevim. Top 4 je daleko iznad ostalih. Više ga ne stavljam u istu kategoriju sa Stefanosom Cicipasom, Sašom Zverevim i Rubljovom. Još uvek ne vidim te momke kako podižu grend slem trofej.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter