Izvor: Alo
14.04.2024 u 13:18
0

KARLEUŠA ŽESTOKO IZVREĐALA HARISA: Šta je bre s ovim muškarcima danas?

Jelena je, kao i uvek, bila bez dlake na jeziku

Pop diva Jelena Karleuša žestoko je oplela po Harisu Džinoviću zbog njegovih izjava o Melini Džinović, sada već bivšoj supruzi.

Pevačica je šokirana činjenicom da je njen kolega zvao policiju zbog supruge koja mu je rodila dvoje dece.

Zoveš policiju ženi koja ti je rodila dvoje dece i trpela te dve decenije! Iskreno, je*e mi se i za tebe i za nju i za sve vas, ali brate smaraš više sa ovim brukanjem! Budi muško i ne se*i više javno! Šta je bre s ovim muškarcima??? Nije ni čudo što vas žene varaju i ostavljaju!!! – brutalna je bila Karleuša.

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ JAVNO MAJCI PRUŽIO PODRŠKU! Marko u jeku razvoda roditelja nije mogao da izdrži, evo šta je uradio

Podsetimo, javnost je ostala iznenađena nakon što je otkriveno da se Melina i Haris razvode. Oboje se u prvi mah nisu oglašavali, kreatorka je ostala dosledna, dok je pevač u više navrata iznosio prljav veš iz njihovog braka i odnosa, te nailazio na velike kritike javnosti.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter