Izvor: Alo
22.04.2024 u 08:01
0

VREME JE ZA VELIKU PROMENU: Podršku dobija sa svih strana!

Đina je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram i redovno komunicira sa pratiocima, te je tako bilo i ovoga puta.

O razvodu Harisa Džinovići Meline Džinović priča se već nedeljama unazad, a javnost bruji i o njihovim potezima u jeku rastanka, ali i potezima njihove dece, Đine i Kana.

Naslednici poznatog para nisu se oglašavali na temu razvoda, a budući da je Đina aktivna na društvenoj mreži Instagram, redovno komunicira sa pratiocima, pa je to uradila i ovoga puta.

– „Sad kad uzmem da se zainatim i smršam“- napisala je Đina, a onda je objavila i poruku koja joj je stigla od drugarice.

– Samo ne jedi i stresiraj se – napisala joj je drugarcica, što je Đina javno podelila i napisala „legendarno“.

JOŠ SAMO TOLIKO ĆU BITI NA SCENI! JK otkrila kad ide u penziju: Teško da će Univerzum opet napraviti grešku

Melina već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter