Izvor: Alo
22.04.2024 u 08:11
0

MARIJA BESNA NA SVOJU MAJKU?! Otkriveni detalji sukoba

Marija je, kao i uvek, bila bez dlake na jeziku

Pop pevačica Marija Šerifović priznala je, tokom odgovaranja fanovima na platformi Jutjub, da je besna na svoju majku Vericu jer voli više unuka od ćerke.

Marija je, naravno u šaljivom maniru, otkrila da ne može Verici da oprosti što je privrženija unuku, i otkrila da odbija da napusti njen stan i da je opsednuta Marijom.

NAKON ROĐENJA SINA, MARIJA PROGOVORILA O UDAJI: Pevačica bez dlake na jeziku o venčanju: „Ko meni može da kaže koga ću voleti…“

– Jedan dan kaže da, drugi dan kaže ne, treći dan „gde je moje pile?“ Ona je luda baba, najluđa baba na svetu, bukvalno ne mogu da je se otresem. Znači baba, javni apel, moraš da shvatiš da ti moraš da budeš baba i da nekad treba da odeš, da malo odmoriš. Vera neće da ide kući, opsednuta je njime, tako da ja mislim da njega sad voli više nego mene – kroz šalu je otkrila Marija.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter