Izvor: NOVOSTI
06.03.2024 u 21:38
0

„NIKADA SE NISAM PONAŠALA KAO ONA“: Sara Jo napala Breskvicu

SARA JO ošto je odgovorila na poređenje sa njom.

Velika prašina podigla se nakon pobede pevačice Teya Dore na Pesmi za Evroviziju 2024. Fanovi Breskvice uvereni su da njena numera ipak zaslužuje prvo mesto, a korisnici društvene mreže X uporedili su je sa Sarom Jo, koja je pretprošle godine osvojila drugo mesto.

 

 

Naime, fanovi Teya Dore i Breskvice neprestano nadmeću sa razlozima zbog kojih njihova miljenica treba da predstavlja Srbiju na Evroviziji, a jedan u nizu tvitova koji je postao viralan na internetu je snimak na kojem Sara Jo odgovara na prozivke upućene njoj.

– Mnogo mi daje Sara Jo vajb, što je nešto najgore što može biti u ljudima – glasio je tvit na koji je Sara odgovorila.

 

– Mnogo mi daje Sara Jo vajb, što je nešto najgore što može biti u ljudima – glasio je tvit na koji je Sara odgovorila.- Tokom svog učešća, ni u jednom trenutku nisam imala ni približno sličan narativ. Da sam imala takav pristup, tačnije da sam samo jednom izgovorila nešto poput „Pokidala sam“ ili „Vidimo se u finalu kada ću pobediti“ bila bih cancel-ovana brzinom svetlosti – započela je Sara, pa dodala:

– Mnogo je tužno (sem toga što je nepravedno) što mi se i dan danas pripisuju određene osobine samo zbog (zlonamerne) montaže mojih faca nakon proglašenja pobednika (koje se uopšte nisu desile u tom trenutku), kao i subjektivnog doživljaja mene kao osobe. I još jedna jako važna stvar (koja ne važi samo za PZE): NIKAD nisam mislila da će tuđi uspeh umanjiti moj (i obrnuto) i umesto teatralnih javnih čestitanja i podrške, uvek sam više volela i cenila one najiskrenije, iza kulisa. Doduše, u ekstremnim slučajevima i te kako treba biti glasan i jasan i javno – kako bismo zaštitili jedni druge i izbegli bespotrebne (i besmislene) drame – napisala je Sara Jo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter