Izvor: Happy BSC
06.03.2024 u 20:55
0

DŽABA MI MILIONI KAD NEMAM DETE: Poznata pevačica u suzama, dala bi sve da je moglo drugačije

Ni u čemu ne oskudeva, ali to nije ni blizu prave sreće o kojoj je sanjala

Pevačica Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih žena sa domaće estradne scene, ali uprkos tome, jedna želja joj je ostala neispunjena.

Kako sama kaže, jedina stvar za kojom žali u životu je što se nije ostvarila kao majka.

Ona i njen suprug imaju nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i Sarajevu, vilu, restoran i brojne skupocenosti, ali ni ništa od toga ne može da je usreći kompletno, jer, kako sama kaže, ne može da nadomesti žal što nisu proširili porodicu.

– Želela sam da imam decu, ali se nije dalo. Prvo je ratni period bio mnogo stresan, pa i suprugu je poginuo otac… Kasnije sam htela da idem na vantelesnu oplodnju, jer sam znala da su neke moje koleginice išle i dobile barem po jedno dete, ali sticajem okolnosti nisam otišla. Mislili smo: „Ma, ima vremena“, a vreme je samo odmicalo.. – pričala je pevačica za Informer svojevremeno.

– Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve – ispričala je pevačica za „Srpski telegraf“.

Kako je dalje navela, decu i unuke svog brata doživljava kao svoje i veoma im je privržena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter