Izvor: Sputnik Srbija
01.08.2022 u 14:06
0

BOCAN-HARČENKO O DEŠAVANJIMA NA KOSMETU: Zapad namerno iskrivljuje procenu dešavanja, a Evropska unija nije u stanju da efikasno ispuni ulogu posrednika!

Zapad namerno iskrivljuje procenu dešavanja na Kosovu, a Evropska Unija nije u stanju da efikasno ispuni ulogu posrednika, smatra ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko i dodaje da prištinski lideri izazivaju Srbe na vojni scenario, a predsednik Aleksandar Vučić je stavio do znanja da neće dozvoliti da se ponove događaji iz 2004. godine.

„Zapad namerno površno izveštava i ne želi da otkriva suštinu problema koji su nastali njegovom krivicom, ili pre svega, krivicom Evropske unije, koja bi, uzgred rečeno, na osnovu rezolucije Generalne skupštine Ujedinjenih nacija trebalo da ispunjava ulogu odgovornog i poštenog posrednika, ali to ne čini“, istakao je Bocan-Harčenko u intrevjuu za TV „Rusija 24“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

JOŠ JEDNA PODRŠKA IZ KREMLJA: Iza svega na Kosmetu stoje London i Vašington! Zapadu ne ide kako su hteli u Ukrajini, žele da zapale još jedno žarište! SRBIJA MORA DA URADI OVO!

Ruski diplomata je naglasio da samoproglašena država Kosovo pokušava da isprovocira Srbe na vojni scenario, ali je predsednik Srbije pokazao uzdržanost i spremnost na pregovore.

„Vučić je izneo svoje stavove, izrazio spremnost da pregovara, kao i da se sastane sa predstavnicima Prištine kako bi se situacija rešila. To je jedna strana. Druga strana se ogleda u oštrini koju je ispoljio, istakavši da on kao lider Srbije neće dopustiti da se ponove događaji iz 2004. godine. Ako bude krvoprolića, Srbija će adekvatno odgovoriti, odbraniti se i pobediti. Ali, on se istovremeno pokazao kao zastupnik pregovora, a ne vojnog rešenja“, objasnio je ambasador.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter