Izvor: Sputnik Srbija
01.08.2022 u 14:11
0

RUSKI AMBASADOR: Prištinski lideri provociraju Srbe i izazivaju ih da primene silu, što je najopasnije!

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko je ocenio da je očigledno da su pristalice rešavanja kosovskog pitanja silom prištinske vlasti. On smatra da lideri u Prištini provociraju Srbe i izazivaju ih da primene silu, što je najopasnije.

On je istakao da je krvoproliće, na sreću, izbegnuto, ali situacija je teška, dugoročnog rešenja za sada nema.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BOCAN-HARČENKO O DEŠAVANJIMA NA KOSMETU: Zapad namerno iskrivljuje procenu dešavanja, a Evropska unija nije u stanju da efikasno ispuni ulogu posrednika!

Kada predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori o deeskalaciji, to, bar prema mom mišljenju, znači da neće biti krajnjeg razvoja situacije i trenutnog zaoštravanja, krvoprolića – otvoreno govoreći. Takve bojazni postojale su i ranije. Situacija je izuzetno teška, a ova odluka je možda privremeno otklonila napetost, ali ne otvara put nekom dugoročnom održivom rešenju“, istakao je ruski ambasador.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter