Izvor: Tanjug
01.08.2022 u 13:21
0

ŠPANSKI PREMIJER SANČEZ PODRŽAO SRBIJU USRED TIRANE: Priznavanjem nezavisnosti Kosova je prekršeno međunarodno pravo! Madrid to ne može da prihvati

Španski premijer Pedro Sančez izjavio je danas u Tirani da je priznavanjem nezavisnosti Kosova prekršeno međunarodno pravo i poručio da Madrid to ne može da prihvati.

„Mislimo da je to jednostrano proglašenje nezavisnosti i mislimo da je prekršeno međunarodno pravo, tako da ne možemo to da prihvatimo. Kažemo to uz sve poštovanje koje imamo prema albanskom narodu“, rekao je Sančez na zajedničkoj konferenciji za novinare sa albanskm premijerom Edijem Ramom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PESKOV O SITUACIJI NA KOSMETU: MOSKVA PODRŽAVA SRBIJU! Zahtevamo da se poštuju sva prava Srba!

On je dodao da je normalno da postoje neslaganja između dve prijateljske zemlje, kao što su Španija i Albanija, i istakao da u ovom slučaju postoji neslaganje u vezi sa priznanjem Kosova.

Šančes je poručio da to ne znači da, u kontekstu evropskih integracija, Španija ne promoviše dijalog između Srbije i Prištine, prenosi Albanijan dejli njuz.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter