Izvor: Sputnik Srbija
01.08.2022 u 13:12
0

KADIROV PROZVAO ZAPAD: Nemiri na Kosmetu su rezultat huškanja NATO-a koji želi da pokrene živu ranu na Balkanu!

Uzrok sukoba između Srbije i samoproglašene republike Kosovo je toliko besmislen i banalan da nema nikakve sumnje da je rezultat huškanja NATO-a spolja, izjavio je lider Čečenije Ramzan Kadirov.

„Shvativši da njihov planovi u Ukrajini propadaju, zapadna Alijansa je odlučila da pokrene živu ranu na Balkanu. A dvostruko je uvredljivo što se, sa jedne strane, koju huška NATO, nalaze kosovski muslimani. Zvaničan razlog za rasplamsavanje sukoba je toliko besmislen i banalan da nema nikakve sumnje da je podstaknut spolja“, napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

JOŠ JEDNA PODRŠKA IZ KREMLJA: Iza svega na Kosmetu stoje London i Vašington! Zapadu ne ide kako su hteli u Ukrajini, žele da zapale još jedno žarište! SRBIJA MORA DA URADI OVO!

On je dodao da dok Balkanci budu međusobno ratovali, Zapad će stajati u pozadini i davati municiju, ali će živeti mirno, povremeno protestujući protiv kršenja prava satanista.

„Postoje odlični primeri harmonične koegzistencije različitih religija i nacionalnosti. Ali, nema dobrog primera dobrog suživota sa NATO intervenistima“, zaključio je Kadirov.

Na severu Kosova i Metohije došlo je do nereda zbog planirane zabrane Prištine da zabrani ulazak na teritoriju pokrajine sa srpskim dokumentima i tablicama, koja je trebalo da stupi na snagu 1. avgusta.

Građani na severu Kosova i Metohije okupili su se kako bi izrazili nezadovoljstvo odlukama privremenih vlasti u Prištini. Postavljene su i barikade kod Rudara i Zubinog Potoka.

Kosovska policija blokirala je administrativne prelaze Jarinje i Brnjak.

Vlada privremenih institucija u Prištini je nakon apela Sjedinjenih Američkih Država odložila za 30 dana sprovođenje odluka o preregistraciji vozila sa tablicama Srbije na kosovske i o ukidanju ličnih karata koje izdaje Republika Srbija. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje smanjenje napetosti na relaciji Kosovo – Beograd i, kako je istakao, učiniće sve moguće da se to dogodi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter