Izvor: HAPPYBSC
30.04.2024 u 16:44
0

PREDSEDNIK VUČIĆ O PISANJU REGIONALNIH MEDIJA: „Usvajanje REZOLUCIJE otvorilo bi PANDORINU KUTIJU“

Svi su zabrinuti i osećaju se ugroženim zbog srpskog naoružavanja, pogresili su - rekao je predsednik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je danas povodom pisanja regionalih medija o rezoluciji o Srebrenici da su organizovane čitave fabrike laži protiv Srbije i da bi usvajanje rezolucije značilo otvaranje Pandorine kutije.

– Iako sam juče nedvosmisleno na konferenciji za novinare govorio o potrebi očuvanja mira, o tome kako ćemo sve da učinimo da mir bude sačuvan. Govorio sam da bi usvajanje rezolucije u UN, značilo otvaranje Pandorine kutije i nedvosmileno rekao da to znači veliki broj novih rezolucija pred Generalnu Skupštinu UN. Danas ste mogli da vidite u regionalnim medijima, od Majke Srebenice, do svih ostalih koji kazu da je Pandorina kutija u stvari rat protiv naših komšija, dalje naoružavanje, iako je bilo potpuno jasno da to veze jedno sa drugim nema – rekao je Vučić o obraćanju na istagram nalogu buducnostsrbijeav.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter