Izvor: HAPPBSC
18.04.2024 u 20:27
0

AKTUELNOSTI NA HAPPTV: Sve je više ciljeva sa stranim oficirima, Rusija ih uspešno neutrališe

Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim sukobom.

O poslednjim dešavanjima na globlnoj sceni sve uzburkanjim žarištima koja iz dana u dan prete da promene svet koji znamo kao i pretnjama koje dolaze sa svih strana večeras smo razgovarali sa pukovnikom Draganom Krsmanovićem, profesorom dr Dragan Škobalj stručnjakom za energetiku i analitičarem Sašom Borojevićem.

  • Za one koji brinu o gubicima, moram da upozorim ljude koji se služe sa zapadnompropagandom. Uvek se daju jedan pregeld nikada uporedni. I ruski napadi se ako se podrobno analizira situacija Rusija ima jako male gubitke. Ja mislim da se priprema situiacija za jednu veliku ofanzivu. da li je situacija usmerena na Harkov ai Rusi mogu sa svoje teritorije da pripreme napad i da vrlo brzo izvrše napad. Ukrajinci imaju svega 30- ak hiljada aktivnih vojnika. Oko Časovog Jara eletne jedinice odbijaju da se bore. I to je najekstremniji sektor i ta brigada najvećeg i najtvrdokrnijeg krila odbijaju da učestvuju u ratu. Jer nije prijatno suočiti se sa ruskom artiljerijom. Analizira situaciju na frontu pukovnik Krsmanović.

Analitičar Saša Borojević kaže da ukrajinska država ne postoji , i trenutni sukob je bratoubilački sukob između pravoslavne braće.

  • Mi zapravo ono što imamo u Ukrajini možemo videti ono što čeka Evropu u neko dogledno vreme. I ono što se dešava u Republici Srpskoj ja bih povukao paparelu i Dodik ne bi radio ovo što radi ne bi radio da nije svestan da nema podršku Putna sa kojim je jako blizak. Treba videti da je u svemu i uvek ima Tusrka. Ono što rdi Rusija vrlo brzo će to klatno da se ubrza kaže Borojević.
  • Zamislite da smo uradili kardinalnu grešku i da smo uveli sankcije. Nisam siguran da nas neće uvući u još jedan sukob. Što se tiče gađanja ceivila to su radili oni koji ne mogu da pobede na bojnom polju. Ali što je strašno mi u Srbiji imamo mnogo Ustaša koji pokušavaju da dovedu do sukoba i krvi kod nas u Srbiji.

Korupcija je posledica jer ne postoji minimum sistema koji bi vodio računa.

  • Kada gubiš svi gledaju kako da se namire, tu su sukobi između vojnog civilnog sektora. Država je pukla. Nema sopstvene resusrse. I u pravo vreme Rusi su izvršili napad na energetski sistem i oni koriste model artičoke otkidanja list po list. To je država koja je na izdisaju to je proizvod centara moći . to se tiče Ukrajine ona se polako približava kraju. Ja sam ubeđen da će se rat završiti kada Zelenski potpiše kapitulaciju.

Svakako drugo veliko žarište i strahovi opd razbuktavanja su Bliski istok sada su sve oči uprte u sistuaciju šta će se dogoditi između Izrael ai Irana u narednim danima te je drugi deo nalaize bio posvećen upravo sve većim i sve neizvesnijim danima na bliskom istoku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter