Izvor: HAPPBSC
19.04.2024 u 20:47
1

AKTUELNOSTI NA HAPPTV: Izrael napao Iran da li je to samo čuvanje obraza ili najava još jačeg sukoba na Bliskom istoku

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče. Obrađuje najvažnije geopolitičke teme koje analiziraju najeminentnij poznavaoci prilika na globalnoj mapi. Fokus emisije u poslednje dve godine mahom je usmeren na sukob u Ukrajini, ali se emijsa bavi i svim ostalim aktuelnim pitanjima koja iz dana u dan prete da promene globalnu sliku sveta kakav poznajemo

Izrael je izveo napad unutar Irana, rekao je američki zvaničnik  o akciji koja preti da gurne region dublje u sukob. Izraelska vojska je saopštila da „u ovom trenutku nema komentar“ na pitanje o izveštajima o eksplozijama u Iranu. Iranski zvaničnik je rekao da je protivvazdušna odbrana presrela tri drona i da nema izveštaja o raketnom napadu. Više državnih novinskih agencija izvestilo je da su lokacije povezane sa iranskim nuklearnim programom „potpuno bezbedne“.

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš pozvao je sve strane na prekid vatre i smirenje situacije, nakon što je Izrael napao Iran, rekao je portparol, prenosi. O ovoj i ostalim aktuelnim temama govore Milan Jolović Legenda, Vladan Glišić i Mladen Obradović.

  • Pokušaću da budem realan pošto ne gajim emocije ni prema Iranu ni prema Izraelu. Prema Iranu zbog učešća muslimana u ratu u Bosni i Hercegovini . Izrael cenim kao izuzetno obučenu vojsku gde sam i ja svoje specijalce slao na obuku ali ih ne poštujem zato što učestvuju sa Nemcima da se srpski narod proglasi genocidnim. Što se tiče Irana mi imamo malo pogrešnu percepciju prema Iranu Iran je jedna pozbiljna sila imaju 80 miliona stanivnika. Zauzimaju bitno mesto u tom delu Evroazije, on je dostigao nivo obogaćenog Uranijuma za pravljene atomske bombe. Većina arapskog sveta tvrdi da imaju nuklearnu bombu. Ovo sporadično gađane sada liči na igru u vrtiću moje zadnje. Izrael se ponaša kao šerif

Mladen Obradović navodi da je strpljenje nešto što je karakteristično za istočne narode,

  • Amerikanci su mislili da sebi mogu da priušte brzo delovanje za nacionalne interse. Dovoljno je prisetiti se da su SAD jedine koji nemaju hipersoničnonaouružanje Amerika to nema i nema uspeha u tome. Imaju problema i u okviri svoje vojne industrije . Sada Rusija ima i masovnost i tehnološki prednost. I to ne samo Ruisja nego i ostale istočne zemlje.

Iako svi ovi navodi upućuju da je nepotrebno izazivati Amerika kao “ svetski hegemon “ po inerciji vrši pritisak i napade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AKTUELNOSTI NA HAPPTV: Izrael napao Iran da li je to samo čuvanje obraza ili najava još jačeg sukoba na Bliskom istoku”

  1. Iran , ne bi bilo loše da se suzdrži sve do Izbora i Americi, da ne napada Netjanahua , pa da se vidi šta će Netjanahu do tada da radi a za to vreme Iran…Palestinci i sav slobodni svet da se bore preko UN a lobodni gradjani na ulicama . O kakvoj časti pričaju Izraelci oni više nemaju časti kao što su davno izgubili čast i oni koji im pomažu a izgleda da će čast uskoro izgubiti i UN, na našem slučaju su je izgubili , jer ako je neko nešto uradio protivzakonito (ne pitajući SB UN za dozvolu da bombarduju Srbiju ) a SB UN prešli preko toga sve godine nakon bombardovanja jer valjda krivično delo ne zastareva ni u SB UN kao nigde u svetu , o čemu da pričamo u vezi sa njima pa ne samo što nema osude za krivično delo koje je načinjeno prema nama već nam isti ti sa sve njima pakuju ono što se njima treba napakovati ali nema ko u svetu to da uradi . I dosta više divljenja naših političara prema takvima, dosta je bilo uvlačenja , recite im otvoreno koliki su kriminalci , ober kriminalci sa sve svojim predstavnicima svugde po svetu .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter